Handelns Dag 29 november – save the date och anmäl ditt intresse

Handelns Dag har arrangerats av Göteborgs Köpmannaförbund under många år för att manifestera handelns betydelse i samhället. I år fyller Göteborgs Köpmannaförbund 100 år och det vill vi fira med dig!

Tillsammans med Svensk Handel kommer vi att markera betydelsen av handeln som en motor i svenskt näringsliv samt visa på de stora förändringar som skett i handeln de senast decennierna. Samtidigt vill vi blicka framåt och belysa den nya struktur som en ökad digitalisering och utveckling av nya säljkanaler innebär för handeln.

Dagen börjar med lunch och fortsätter sedan med intressanta föreläsningar blandat med underhållning och andra överraskningar.

• Ja tack. Jag vill gärna få en inbjudan till Handelns Dag när Göteborgs Köpmannaförbund firar 100 år den 29 november 2022 på Elite Park Avenue Hotel, Göteborg kl 12.00–17.00.

Fyll i kontaktinformation nedan så mailar vi ut en inbjudan.
  • Vi kommer att ta ut en deltagaravgift på 200 kr som oavkortat går till Göteborgs Stadsmission.